Ashburn United States 0 donatori si 27 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Fii partenerul nostru corporateWorld Vision este ONG-ul ideal daca sunteti in cautarea unui partener care sa va permita dumneavoastra si angajatilor sa va simtiti mai implicati ajutand cele mai vulnerabile persoane din Romania si din lume care se confrunta cu probleme de saracie, dizabilitati si cataclisme.
 


De ce sa alegeti ca partener World Vision Romania

Transformam durabil: programele noastre vizează schimbări cu impact pe termen lung in viata copiilor si a comunitatii

Avem know-how: facem parte dintr-un parteneriat international care desfasoara activitati socio-umanitare de 65 de ani iar echipele noastre acopera domenii ca educatie, sanatate, dezvoltare economica in rural, gestionarea interventiilor in situatii de urgenta, dezvoltare spirituala si dezvoltarea societatii civile. In Romania avem o experienta de peste 25 ani centrata pe copiii saraci si vulnerabili.

Suntem acolo unde e nevoie – Colegii nostri traiesc chiar in satele unde lucram si de aceea interventia noastra este foarte eficienta atat pentru comunitate cat si pentru sponsori. Azi suntem prezenti in 340 de comunitati rurale din judetele Cluj, Dolj, Ialomita, Vaslui si Valcea si in sectorul 5 din Bucuresti.

Comunicam si actionam transparent: suntem verificati prin audit cf. standardelor internationale si facem raportari foarte corecte catre stackeholderi.

Suntem de incredere: lucram cu comunitatile şi cu organizatii recunoscute, institutii şi autoritati, iar la nivel international colaboram cu ONU (www.wvi.org/un).
Cum sa te implici

Sustineti unul dintre proiectele Fundatiei World Vision Romania (WVR), acela care se potriveste cel mai bine strategiei dumneavoastra! - Pentru ca suntem un partener demn de investitia dvs. in cauze sociale, cum ar fi:
-Proiecte de sprijinire a accesului la educatie si reducere a abandonului scolar destinate copiilor nevoiasi
-Proiecte de sanatate pentru copii si mame
-Proiecte de protectie si participare a copilului la viata comunitatii
-Proiecte de dezvoltare economica si agricola pentru sate si familii rurale
-Proiecte realizate in parteneriat cu bisericile in special pentru prevenirea abandonului scolar la sat

20% din impozitul pe profit pentru proiectele WVR – Cf. legii nr 32 din 19 mai 1994, puteti sa directionati 20% din impozitul pe profit datorat statului dar nu mai mult de 5‰ din cifra de afaceri a companiei. Aceasta forma de contributie nu implica nici un fel de cost pentru compania dvs. fiind suficient un contract de sponsorizare incheiat cu fundatia noastra si virarea banilor pana la 31 decembrie. Vezi aici ghidul pentru 20%

Stimulati angajatii sa directioneze catre WVR cei 2% din impozitul pe venit - Compania poate recomanda si sustine Fundatia World Vision in fata angajatilor ajutandu-i pe acestia sa ia o decizie informata atunci cand aleg cauza pe care o vor sustine. Aceasta forma de contributie nu implica nici un fel de cost pentru angajat, fiind suficienta completarea formularea 230. Vezi mai multe aici

Cause Related Marketing (CRM) - CRM este “ activitatea comerciala prin care o companie si un ONG formeaza un parteneriat pentru a promova un brand, produs sau serviciu in beneficiul ambelor parti.” CRM poate avea multe forme, dar in esenta “o companie se angajeaza sa faca o contributie catre o anumita cauza, prin vanzarea unui produs”. Campaniile de CRM pot ajuta la construirea brandului si reputatiei companiei, la creşterea motivaţiei personalului, precum si la fidelizarea clienţilor existenti si atragerea de noi clienti.

Donatii de produse sau servicii - Oferind produse sau servicii nu numai ca ajutati copiii si comunitatile nevoiase, dar ajutati si afacerea dumneavoastra prin oportunitati de PR, vizibilitate a actiunilor de CSR si va intariti relatia cu angajatii dumneavoastra.

Match giving - Donaţia facuta în comun de catre angajati si angajatori se numeste match giving si se refera la impartirea sonatie intre salariat si companie. Angajaţii fac donatii individuale care pot sa fie un procent din salariul lor sau o sumă variabila, iar compania completeaza suma (de cele mai multe ori o dubleaza). Acest lucru motiveaza personalul si construieste spiritul de echipa, unind firma si angajatii in sustinerea unei cauze nobile.

Voluntariatul si implicarea angajatilor in proiectele noastre – Aceste actiuni va vor garanta nu numai un impact asupra vietii copiilor si familiilor nevoiase, dar si asupra perceptiei angajatilor asupra firmei. In plus, pentru voluntari de cele mai multe ori este si o experienta memorabila de teambuilding.

Fundraising intern - Angajatii dvs. pot organiza evenimente interne pentru a strange fonduri destinate sa sprijine o cauza sociala.
Partenerii nostrii

De-a lungul timpului am avut alaturi companii cu care am facut echipa buna in scopul nostru comun de a aduce bunastarea in viata copiilor defavorizati.

Companiile cu care colaboram au devenit parte din familia World Vision Romania, ne mandrim cu sprijinul lor si le multumim pentru tot sprijinul acordat.

Afla de aici care sunt partenerii nostri.
Contacteaza-ne

Daca iti doresti o colaborare cu World Vision Romania, te rugam sa iei legatura cu noi:
Ioana Breazu: 0751 171 119, ioana_breazu@wvi.org