Ashburn United States 0 donatori si 66 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Echipa de management

Mihaela Nabar

Director Executiv

Fiecare zi imi demonstreaza ca Fundatia World Vision este locul unde te simti implinit si fericit, fiind parte la fericirea altora. Lucrez la World Vision pentru ca simt ca alaturi de copiii din programele noastre invatam sa daruim si sa primim iubire!

Gabriela Paleru

Director Advocacy

Am ales sa lucrez la World Vision România pentru ca am convingerea ca schimbarea societatii incepe cu copiii sai. World Vision România este organizatia care se preocupa de 28 de ani ca toti copiii Romaniei sa fie crescuti cu iubire si grija, sa invete lucruri care le vor fi de folos in viata, sa traiasca in sate si comunitati prospere si sa isi doreasca sa ramana sau sa se intoarca in comunitatile lor atunci cand vor fi mari si vor avea un rost in viata.

Diana Rebenciuc

Manager Resurse Umane

Dupa o experienta de 4 ani de zile ca voluntar in sectorul non-guvernamental, mi-am inceput  calatoria alaturi de familia World Vision Romania, incantata fiind de misiunea acesteia de a ajuta copiii aflati in nevoie. Stiam despre World Vision Romania ca pune accent pe dezvoltarea angajatilor sai, prin valorile pe care le promoveaza si prin tipul de cultura organizationala practicat. Se spune ca omul va deveni mai bun atunci cand ii vei arata cum este in realitate...eu am simtit si trait acest lucru in anii petrecuti impreuna cu echipa World Vision Romania!

Ivona Cojocaru

Director Financiar

Inainte de a lucra in World Vision, am fost director financiar intr-o filiala romaneasca a unei mari companii americane de inginerie si constructii. Acolo performanta se masura in cheltuieli minime si profit maxim, insa am realizat la un moment dat  ca pentru mine nu reprezenta un scop suficient de important ca sa ma simt implinita. Mi-am dat seama ca dorinta cea mai mare a mea este sa ajut oamenii saraci, singuri, izolati, napastuiti, tineri sau in varsta, oameni de toate felurile care au un element in comun, acela ca au nevoie sa fie ajutati.

Asa am avut sansa de a ma intalni cu World Vision. Nu am stiut de la inceput daca aceasta intalnire va fi cea mult-asteptata, dar era o sansa pe care nu puteam sa o ocolesc.
In timp, am constatat ca ma simt din ce in ce mai bine: imi fac treaba ca si inainte folosind aceleasi standarde inalte de eficienta si randament, cu o mica, dar foarte importanta diferenta : de data asta nu profitul e telul meu, ci posibilitatea de a ajuta niste oameni la nevoie. Acum, cred ca pot spune ca, in sfarsit, mi-am indeplinit destinul.

Stefania Sofronie

Marketing Director

M-am alăturat World Vision din convingerea că munca mea va conta cu adevărat şi poate avea un impact asupra societăţii. Am găsit un mediu în care şi alţii au aceeaşi pasiune şi dedicare. Să ajuţi pentru o viaţă mai bună este un sentiment nepreţuit.

Crenguta Barbosu

Manager Program Agricol

Am venit pentru 3 ani si au trecut 12: am descoperit o lume unde, indiferent de tara, religie sau bogatie, oamenilor le pasa. Munca mea este despre compasiune si criterii de performanta, despre harul lui Dumnezeu si cum am investit "talantii", despre iubire si planificare strategica.

Eugen Borlea

Manager Situatii de Dezastre

Munca mea in World Vision reprezinta ocazia extraordinara de a lucra intr-un mediu crestin unde incercam sa gasim solutii la problemele trecutului, precum tragedia copiilor abandonati in institutii, sa cautam solutii la problemele prezentului pentru viitorul copiilor impreuna cu membrii comunitatilor si sa aducem speranta cand dezastrele  opresc  timpul dezvoltarii.

Magda Camanaru

Manager zona Iasi/Vaslui

World Vision a insemnat si inseamna pentru mine o mare sansa. Aceea de a lucra pentru cei mai vulnerabili dintre copii, indrumata de o credinta mereu innoita, impreuna cu alti colegi care au inteles ca nu exista satisfactie mai mare decat aceea de a-i vedea pe copii impliniti, fericiti si de a fi martorii unor transformari enorme care se petrec in comunitati, lucrand cu multa dedicare si punandu-se in slujba celor care nu mai cred ca este posibila transformarea.

Lucrul in World Vision este o provocare continua, pe care o accepti cu bucurie si cu credinta vie ca Dumnezeu te-a pus in acest loc pentru ca stie ca aici poti oferi tot ce ai tu mai bun in tine.

Anca Bragadireanu

Manager zona Ialomita

In munca mea de fiecare zi ma motiveaza gandul si bucuria ca pot avea o contributie la schimbarea pozitiva in viata copiilor din comunitati, prin accesul la programe de educatie nonformala si spirituala. Este o experienta provocatoare si in acelasi timp plina de satisfactii.

Mariana Arnautu

Manager zona Bucuresti

Copiii sunt daruri de la Dumnezeu, de fapt ei sunt bogatia acestei lumi, nu bunurile materiale. Fiecare copil are dreptul sa fie fericit, ocrotit si iubit! Impreuna putem face ca aceste lucruri sa se intample cu adevarat.

Vali Sabau

Manager zona Cluj

Esenta inumanului este indiferenta, iar iubirea este opusul indiferentei. Fiecare om  trebuie sa traiasca, mai presus de orice, pentru iubire. Capacitatea de a iubi cu adevarat, si nu capacitatea intelectuala, este cea mai profunda componenta a persoanei umane.

Nu este deloc intamplator ca cea mai importanta porunca este sa iubesti. O adevarata iubire ne scoate in afara noastra pentru a-l putea afirma pe celalalt, dedicandu-ne astfel omului, oamenilor si, mai presus de orice, lui Dumnezeu.

Cristina Balanescu

Operations Director

Am ales sa lucrez pentru World Vision pentru este o organizatie care militeaza pentru cauze nobile si principii frumoase de viata si pentru ca pune in centrul preocuparilor ei copiii. Iar eu iubesc copiii.  

In World Vision am aflat ca solidaritatea exista si ne transforma pe fiecare din noi. Aici invatam din tot ceea ce facem si ne provocam mereu pentru a reusi impreuna sa intarim acea caldura a casei, a ulitei copilariei, a comunei viitorului in care fiecare copil are sansa de a fi fericit si ocrotit de si alaturi de familia sa. De asemenea, in World Vision Romania am gasit colegi minunati, parteneri, parinti si copii care ne inspira cu povestea vietii lor, invatam impreuna, ne dau energia si taria de a incerca lucruri noi si de a fi optimisti.
Impreuna traim bucuria copiilor, fiecare zambet al lor e o raza de soare, le ascultam gandurile, ideile si framantarile, le simtim durerea atunci cand exista si actionam impreuna.

Ca membru al echipei World Vision, ca sa poti face fata tuturor acestor provocari,  trebuie sa crezi in ceea ce faci, sa nu incetezi a invata, sa o faci cu tinerete in suflet si cu credinta - si aici facem acest lucru.

Oana Serban

Manager PR & Communications

Am ales sa lucrez in World Vision pentru ca imi plac copiii si imi doresc sa ii ajut pe cei mai nevoiasi dintre ei, care, din pacate, sunt inca foarte multi in Romania. Sunt aici pentru ca sper ca intr-un viitor cat mai apropiat si mai luminos toti copiii sa mearga la scoala astfel incat fiecare dintre ei sa devina cea mai buna versiune a sa, sa poata sa viseze si sa ajunga sa-si indeplineasca visele.

Pr Constantin Naclad

Manager Departament Credinta si Dezvoltare Spirituala

Începand cu anul 2005 de când am intrat voluntar în Organizaţia de atunci World Vision România şi până în momentul de faţă, misiunea pe care mi-am asumat-o şi anume aceea de a sluji lui Dumnezeu prin oameni, nu a încetat şi nici nu s-a schimbat ci dimpotrivă a căpătat noi valenţe întregindu-se cu un orizont mult mai larg. În acesta, un loc special îl ocupă copiii, mai ales cei aflaţi în dificultate materială şi în sărăcie spirituală, care au devenit un domeniu predilect şi delicat al misiunii mele.
Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această şansă şi sper din tot sufletul sa Îi răspund cu aceiaşi fidelitate şi supunere pentru a fi, măcar cât un fir de praf, un umil instrument al Voii Sale.