Ashburn United States 0 donatori si 39 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu
Alatura-te si tu initiativei!Din fondurile stranse in aceasta campanie, World Vision Romania va acorda sprijin pentru continuarea studiilor la liceu pentru 70 de copii din mediul rural.

Pe langa ajutorul financiar pe care copiii il primesc lunar, ei sunt permanent monitorizati si sprijiniti, astfel incat sa depaseasca eventualele probleme de integrare si alte situatii cu care ei se confrunta

Campania ‘’Doneaza 1 leu la KFC si Pizza Hut’’ se deruleaza de 7 ani si a devenit deja o traditie in parteneriatul nostru.

Datorita acestei campanii, am reusit sa adunam pana acum peste 242.615 euro, sustinand astfel 624 de copii sa isi continue studiile la liceu.

In mediul rural, doar 55% din copii isi pot continua educatia la liceu. In multe cazuri studiile sunt intrerupte din cauza lipsei de fonduri.

Din cei 70 de copii, 50 au bursa acoperita integral de KFC si Pizza Hut. Este al doilea an in care cele 2 companii ii ajuta pe acesti copii, prin intermediul acestei campanii, sa isi continue studiile liceale.

Bursierii din cadrul proiectului Vreau in clasa a noua au primit, odata cu inceperea noului an scolar echipament sportiv (adidasii si/sau trening) , ghiozdane noi si rechizitele necesare de la reprezentantii KFC Romania si Pizza Hut Romania.

”Imi doresc ca intreg anul scolar sa fie la fel de frumos ca aceasta prima zi”, a spus Ana Maria, bursiera “Vreau in clasa a noua”.Este octombie, luna in care dam startul generozitatii in restaurantele KFC si Pizza Hut din toata tara!


Oriunde te-ai afla in tara, daca ai in apropiere un restaurant KFC sau Pizza Hut poti contribui si tu cu 1 leu, sau mai mult, la educatia copiilor selectati in programul ‘’Vreau in clasa a noua’’.

Gasiti aici cel mai apropiat restaurant KFC sau Pizza Hut.


Anii trecuti

2008

A fost anul in care am lansat aceasta campanie, eram optimisti si speram ca oamenii sa fie receptivi si sa adunam cat mai multi bani pentru educatia copiilor din mediul rural.

S-au strans 10 000 de euro, am ajutat 26 de copii, iar asta ne-a dat incredere si ambitia sa continuam campania si in urmatorul an.

2009

In 2009 am reusit sa facem un salt la 40.476 euro adunati la final de octombrie. A fost un rezultat neasteptat care ne-a demonstart ca romanii sunt darnici si saritori cand vine vorba de copiii saraci de la sate.

O parte din beneficiari au vizitat restaurantele KFC si Pizza Hut pentru a le multumi personal angajatilor care s-au ocupat direct de strangerea fondurilor

2010

Anul 2010 a fost unul foarte creativ pentru angajatii Pizza Hut. Ei au organizat concursuri si licitatii pentru colegii lor dornici sa adune cat mai multi bani pentru proiectul ''Vreau in clasa a noua''.

S-a vandut mancare gatita, obiecte vestimentare si chiar jucarii de plus. La finalul campaniei s-au adunat 54 762 euro, bani cu care 170 de copii saraci din mediul rural au avut posibilitatea sa-si continue liceul.

2011

"Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu" a continuat si in 2011 cand o parte din copiii beneficiari au devenit imaginea campaniei in restaurantele KFC si Pizza Hut. Ideile creative ale angajatilor au adus din nou bani "pusculitei" acestui proiect.

Angajatii au organizat mici petreceri unde s-au colectat donatii pentru copiii care nu-si pot continua studiile din cauza saraciei.

2012

Sub deviza "Impreuna avem puterea sa schimbam vieti", clientii KFC si Pizza Hut au fost invitati sa se alature si in anul 2012 campaniei de sustinere a proiectului ''Vreau in clasa a noua". Elevii proiectului au fost motivati sa invete mai bine pentru a se ridica la asteptarile tuturor.

''Ma bucur din plin de fiecare zi petrecuta la scoala, invat cu drag si sper sa am rezultate cat mai bune. Va multumesc ca ati crezut in mine!"