Ashburn United States 0 donatori si 28 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Premii si distinctii


Premiul I la Gala Societatii Civile 2013, sectiunea dezvoltare economica si sociala

Bucuresti, 3 iunie 2013 - Comunicat de presa - Fundatia World Vision Romania - Biroul Zonal Iasi&Vaslui a fost distinsa cu Premiul I in cadrul Galei Societatii Civile, sectiunea Dezvoltare Economica si Sociala, pentru Proiectul Taking Farmers Out of Poverty Through Economic Development. Intre 2007-2012, WVR a acordat suport fermierilor din 5 comune care au infiintat 9 asociatii agricole, azi productive si de succes.
VEZI MAI MULT

Dubla premiere la Gala Romanian PR Awards 2012 pentru campania “Eu cum ajung la ...

25 Octombrie 2012 - World Vision Romania si Rogalski&Grigoriu PR au primit din partea comunitatii de PR la Gala Romanian PR Awards 2012 din 25 octombrie 2012, premiul “Golden Award for Excellence” la sectiunea BUGET - / CREATIVITATE + si “Diploma de Excelenta” la EVENIMENT pentru compania “Eu cum ajung la scoala?” cu ajutorul careia s-au strans fonduri pentru autobuzul donat elevilor din Rebricea, judetul Vaslui.
VEZI MAI MULT

Campania “Eu cum ajung la scoala?” premiata la Gala Oameni pentru Oameni 2012

18 octombrie 2012 - Campania ‘’Eu cum ajung la scoala’’, desfasurata de World Vision Romania (WVR) impreuna cu agenţia Rogalski & Grigoriu PR a caştigat premiul “Cea mai buna campanie de atragere de fonduri a unui ONG mare” la Gala Oameni pentru Oameni 2012. Campanie a contribuit la colectarea de fonduri pentru autobuzul scolar donat elevilor din Rebricea nevoiti sa parcurga in fiecare zi 10 km in drumul spre scoala.
VEZI MAI MULT

Premiul de excelenta pentru World Vision Romania - biroul din Cluj primit la ...

19 decembrie 2011 - Organizatia World Vision Romania a fost recunoscuta in 19 decembrie 2011, la Cluj, ca fiind una dintre cele mai importante partenere pentru Institutia Palatului Copiilor. In cadrul unei festivitati care a avut loc la Casa de Cultura din Cluj, cu prilejul a 60 de ani de existenta a Palatului Copiilor, directorul institutiei, Valentin Cuibus, i-a inmanat managerului Vali Sabau premiul de excelenta.
VEZI MAI MULT

World Vison Romania primeste din partea Institutul European din Romania "Premiu ...

13 decembrie 2011 - La cea de a doua editie a Premiilor de Excelenta acordate de IER desfasurata în contextul Anului European al Voluntariatului, pentru aportul sau în randul publicului din Romania am primit “Premiul de excelenta pentru promovarea spiritului si a valorilor europene”. In competitie au fost evaluate activitatile de voluntariat si politicile publice a peste 60 de ONG-uri.
VEZI MAI MULT

Premiul “Silver Award for Excellence” pentru campania “Mame bune, copii ...

28 octombrie 2011 - Campania „Mame bune, copii sanatosi” derulata in colaborare cu agentia Rogalski&Grigoriu PR a caştigat premiul II la Romanian PR Awards 2011, sectiunea „Organizatii non-guvernamentale, societate civila”. Competitia a fost stransa, insa campania noastra s-a evidentiat atat prin originalitate dar si prin rezultate deosebite.
VEZI MAI MULT

Cannes Lions a decis: World Vision a am avut cea mai buna campanie outdoor din ...

25 iunie 2011 - La festivalul international de creativitate Cannes Lions campania pentru 2% „Ajuta-i sa nu ajunga în strada” derulata in 2011 in colaborare cu agentia Tempo Advertising s-a evidentiat ca cea mai buna campanie de outdoor obtinand şi un premiu in acest sens. Cannes Lions este cel mai prestigios festival de creativitate in advertising si se desfasoara la Cannes (Franta) timp de o saptamana.
VEZI MAI MULT