Cariere

Poți să-ți construiești o carieră în World Vision dacă:

null

Ești un adevărat profesionist

World Vision oferă un climat profesional deosebit și numeroase oportunități de dezvoltare profesională și personală.
null

Crezi în potenţialul copiilor

Noi credem în potențialul copiilor și îi ajutăm să se dezvolte și să-și îndeplinească visele. Programele de dezvoltare comunitară World Vision transformă viața a peste 4,2 milioane de copii din întreaga lume.
null

Esti creștin

Ne bazăm cultura organizaţională, relaţiile dintre angajaţi şi principiile programelor de ajutorare a copiilor şi comunităţilor rurale pe valorile şi principiile creştine.
null

Cauți recompense durabile

Ne confruntăm uneori cu situații dificile, dar conștiința că am contribuit la realizarea a ceva important și durabil ne alimentează puterea de a continua cu încredere și optimism.

Posturi disponibile

Responsabil financiar (Consilier/expert/inspector/referent/economist în economie generală Cod COR 263102)

Realizarea Evidenței cheltuielilor şi a Raportului Financiar; Întocmirea cererilor de rambursare intermediare și finale (cu documentele justificative aferente)/Cereri de Plată /Cereri de prefinanțări; Verificarea documentelor justificative aferente tuturor cheltuielilor din cadrul proiectului

Vezi mai multe detalii aici


Expert scriere proiecte/granturi pentru accesare fonduri private si europene – Biroul National, Centrul Regional de Resurse- Ialomita, Bucuresti

Identifica oportunitati de finantare in raport cu directiile strategice ale WVR pentru a creste capacitatea accesarii fondurilor private locale si EU. Asigura documentarea in vederea realizarii proiectului/grantului. Elaboreaza proiectul respectand ghidul de finantare

Vezi mai multe detalii  aici


Sociolog reţele (Sociolog) – punct de lucru: Craiova sau Iaşi

Principala responsabilitate a expertului sociolog va consta în dezvoltarea unei cercetări care va cuprinde două analize: a mediului antreprenorial/sectorul privat şi a sistemului de educaţie.
În cadrul analizei mediului antreprenorial se vor analiza nevoile/cerinţele actuale şi viitoare ale angajatorilor referitoare la instruirea şi pregătirea resurselor umane.
În cadrul analizei sistemului de educaţie se vor analiza modalităţile de satisfacere a nevoilor actuale ale pieţei muncii din perspectiva resursei umane calificate.

Vezi mai multe detalii aici

Instructor fotbal (Instructor sportiv) – proiect FACTIS – Fii actor pentru o comunitate transformată, integrată şi sustenabilă! ID 113890, punct de lucru: Craiova

Desfășurarea de antrenamente săptămânale de fotbal cu copiii din Clubul de Educație Alternativă – CEA şi supravegherea în condiții sigure a antrenamentelor de fotbal.

Vezi mai multe detalii aici

Instructor volei (Instructor sportiv) – proiect FACTIS – Fii actor pentru o comunitate transformată, integrată şi sustenabilă! ID 113890, punct de lucru: Craiova

Desfășurarea de antrenamente săptămânale de volei cu copiii din Clubul de Educație Alternativă – CEA şi supravegherea în condiții sigure a antrenamentelor de volei.

Vezi mai multe detalii aici

Facilitator comunitar (proiect Alege Scoala ID 105515) – punct de lucru: Craiova

Se ocupă de identificarea şi selecţia grupului ţintă, precum şi cu menţinerea legăturii cu comunitatea.
Păstrează legătura permanentă cu gupul ţintă al proiectului (în special cu părinţii) şi cu membrii comunităţii identificaţi pentru a participa la activităţi.

Vezi mai multe detalii aici

Formular trimitere CV


  Cine suntem?

  World Vision România este o fundaţie creştină care pune în centrul activităţii sale bunăstarea copilului.

  Avem cei mai buni profesioniști

  din domenii diverse dar care împărtăşesc un crez comun:
  de a ajuta pe cei în nevoie!

  Suntem o organizație de încredere

  Suntem susţinuţi de peste 3 milioane de donatori
  şi voluntari din întreaga lume.

  Ca membru al echipei World Vision România, îți pui pasiunea și talentele
  în slujba celor mai acute nevoi ale copiilor şi familiilor din satele românești! 

  Donează