Board și Management

Boardul World Vision România separator4

RudofFedorovici for web

Rudolf Fedorovici – Preşedinte
Country Regional Representative, Odgers Berndtson

Absolvent al facultăţii de psihologie, Rudolf şi-a dezvoltat întreaga carieră în Consultanţă în domeniul resurselor umane. În prezent este Country Regional Representative, Odgers Berndtson şi oferă consiliere pe probleme de strategie şi de recrutare pentru poziţii de vârf, atât la nivel internaţional cât şi unor clienţi importanţi din România. Este implicat într-un număr mare de proiecte care acoperă de obicei cele mai înalte nivele de management şi de expertiză din domenii ca FMCG, turism, construcţii, transporturi/logistică, producţie de bunuri. Rudolf este membru al Consiliului Director din August 2013.

StephanieHallal

Stephanie Hallal-Niste – Vicepreşedinte
Worldwide Risk & Policies Strategist, Hewlett Packard Enterprise

Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu un master în Finanţe dobândit la Brunel University din Londra, a fost implicată în diferite organizaţii internaţionale, având experienţă în poziţiile de business analyst în companii precum Oracle Corporation şi Bombardier. Este pasionată de schimbarea în bine a celor din jur şi crede că schimbarea începe cu noi. Crede că prin construirea de comunităţi şi relaţii, prin muzică şi artă, prin muncă asiduă şi excelenţă, lumea poate deveni un loc mai bun. Stephanie este membră a Consiliului Director din Decembrie 2015.

Mihaela Nabar

Mihaela Nabar – Director Executiv World Vision România

Fiecare zi îmi demonstrează că Fundaţia World Vision este locul unde te simţi împlinit şi fericit, fiind parte la fericirea altora. Lucrez la World Vision pentru că simt că alături de copiii din programele noastre învăţăm să dăruim şi să primim iubire!

OtnielBunaciu

Otniel Bunaciu – Membru
Decan, Facultatea de Teologie Baptistă – Universitatea Bucureşti

Otniel Bunaciu este decanul Facultății de Teologie Baptistă din cadrul Universității București, profesor universitar în cadrul Universității din București, Institutul Teologic Baptist din București, dar și în cadrul altor instituții de învățământ superior din străinătate. Otniel Bunaciu slujește ca pastor al Bisericii Creștine Baptiste Providența din București, fiind și vicepreședintele în exercițiu al Cultului Creștin Baptist – Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România. Otniel este membru al Consiliului Director din August 2016.

Gabriel Apostu – Membru
Senior Manager, PwC Irlanda

Gabriel are o experienţă de peste 27 de ani în industria IT&C din care 16 ani în audit şi consultantã în companii. A lucrat în sectorul telecomunicaţiilor pentru cele mai faimoase companii din domeniu din Europa, Orientul Mijlociu şi SUA. Ultima poziţie deţinută a fost de Director de Audit Intern la Telekom România. Gabriel a absolvit Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi deţine o diplomă în Informatică Tehnologică, cu specializare secundară în modelarea proceselor asistate de calculator de la Ecole Superieure des Mines de Paris, Franţa. Este Auditor Certificat pentru Sisteme Informatice şi Auditor Principal ISO27001. Este membru certificat al IIA (Institutul Auditorilor Interni), ISACA (Asociaţia pentru Auditarea & Controlul Sistemelor Informatice), precum şi al PMI (Institutul pentru Managementul Proiectelor). Gabriel este membru al Consiliului Director din Decembrie 2014.

Alexandru Cocan

Alexandru Cocan, Membru
Finance Director Central Eastern Europe, AbbVie

Alexandru conduce în prezent operaţiunile financiare ale firmei Abbvie în Europa Centrală şi de Est, având o experienţă de peste 12 ani în poziţii de conducere ale departamentelor financiare. Pe lângă industria farmaceutică a activat şi în industria de bunuri de larg consum, având şi o experienţă internaţională de peste 6 ani de zile, în SUA şi Canada. A absolvit Master of Business Administration în cadrul Universităţii McGill din Montreal, Canada cu specializările Finanţe şi Strategie. Alexandru este membru al Consiliului Director din august 2017.

Adelina Mihai

Adelina Mihai – Membru
Journalist

Adelina Mihai lucrează ca jurnalist la Ziarul Financiar, liderul presei românești de business, din toamna anului 2008. Principalele sale arii de interes includ subiecte legate de piața muncii, educație, demografie, migrație și fiscalitate, dar și teme legate de activitatea administrației publice centrale și locale.
Este implicată într-o serie de proiecte ale Ziarului Financiar care presupun activități de coordonare a unor anuare (“Who’s who in business. Cei mai importanți 1.000 de oameni din business”), suplimente (Top MBA), fluxuri de știri (ZF IMM si ZF Profesii), evenimente (ZF HR Conference) sau proiecte video. Ea este, de asemenea, jurnalist colaborator și pentru revista Business MAGAZIN.
Este absolventă a Facultății de Jurnalism și Știintele Comunicării din cadrul Universității din București.
În 2011, a primit premiul “Florin Petria” oferit de revista Piața Financiară la categoria cel mai bun jurnalist de business al anului, iar în 2015 a fost desemnată drept ”Tânărul jurnalist al Anului” la categoria Economic în cadrul competiției organizate de Freedom House.

Daniela Trubiansky

Daniela Trubiansky – Membru
Psychologist

Absolventă a facultăţii de psihologie (specializarea psihologie educaţională) la Universita’ Pontificia Salesiana din Roma, psihoterapeut de familie şi sistemic, Daniela lucrează din 2015 ca şi consilier şcolar, fiind pasionată de educaţia non formală. Crede cu convingere că relaţiile armonioase transformă şcolile într-un spaţiu al bucuriei şi al învăţării autentice. Daniela este soţie de preot greco-catolic şi mamă a 3 băieţi.

image1

Magor Csibi – Membru

Magor Imre Csibi conduce departamentul de Leadership La Trend Consult, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. Între 2017-2018 a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, după ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF. A fost și europarlamentar, ales pe listele PNL vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Palamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani.

image2

Vlad Tigoiu – Membru

Din 2017 Vlad este Chief Strategy Officer al Grupului Fildas-Catena care detine cea mai mare retea de farmacii si al doilea cel mai mare distribuitor en gros de medicamente din România. Anterior, Vlad a  acumulat o experienta de opt ani ca CFO si sase ani in consultanta financiara si audit in Big4. Este  licențiat în bănci și piețe de capital la Academia Română de Studii Economice din 2003 și in management la Universitatea Paris XII din 2002. Este membru ACCA din 2007 si INSEAD Alumni din 2011.

image3

Horatiu Vasilescu – Membru

Horatiu Vasilescu este cel mai nou membru World Vision Romania acesta alaturandu-se Boardului la sfarsitul lunii august 2019. Horatiu este absolvent al Facultatii de Finante- Banci din Pitesti, in 2008 si al Facultatii de Drept, din 2011. De asemenea, acesta detine si un master in Business Administration. Cu o experienţă de cinci ani în cadrul firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară Adecco, din august 2015, Horatiu a fost numit Chief Executive Officer in cadrul companiei Teilor. Horaţiu Vasilescu, CEO-ul Teilor este un aprig sustinator al traditiilor si valorilor romanesti, participand in cadrul multor proiecte legate de acest subiect.

Echipa de management World Vision România separator4

Mihaela Nabar

Mihaela Nabar – Director Executiv World Vision România

Fiecare zi îmi demonstrează că Fundaţia World Vision este locul unde te simţi împlinit şi fericit, fiind parte la fericirea altora. Lucrez la World Vision pentru că simt că alături de copiii din programele noastre învăţăm să dăruim şi să primim iubire!

foto-002

Gabriela Paleru
Director de Advocacy

Am ales să lucrez la World Vision România pentru că am convingerea că schimbarea societății începe cu copiii săi.  World Vision România este organizația care se preocupă de 27 de ani ca toți copiii României să fie crescuți cu iubire și grijă, să învețe lucruri care le vor fi de folos în viață, să trăiască în sate și comunități prospere și să își dorească să rămână sau să se întoarcă în comunitățile lor  atunci când vor fi mari și vor avea un rost în viață.

20191129_113538

Simona Corbeanu
GAM Manager

Cred că viitorul se construiește pornind de la educația copiilor și cred în puterea noastră de a le oferi suport și îndrumare.
M-am alăturat cu bucurie echipei World Vision România, organizația care investește în educație și care oferă sprijin copiilor vulnerabili.

image7

Daniela Ababei

Manager Resurse Umane

Am avut posibilitatea in ultima organizatie in care am lucrat, sa ma implic in initiative de sponsorizare si voluntariat pe probleme de locuire. Mi-am dorit sa fac mai mult pentru comunitatile sarace si copiii lor, astfel incat am decis sa ma alatur unei organizatii non-profit care isi propune in mod programatic acest scop de ajutorare. Am descoperit in World Vision o echipa cu oameni frumosi si dedicati misiunii de educatie si protectie a copiilor vulnerabili ai Romaniei.

????????????????????????????????????

Ivona Cojocaru
Director Financiar

Înainte de a lucra în World Vision, am fost director financiar într-o filială românească a unei mari companii americane de inginerie şi construcţii. Acolo performanta se măsura în cheltuieli minime şi profit maxim, însă am realizat la un moment dat că pentru mine nu reprezenta un scop suficient de important ca să mă simt împlinită. Mi-am dat seama că dorinţa cea mai mare a mea este să ajut oamenii săraci, singuri, izolaţi, năpăstuiţi, tineri sau în vârstă, oameni de toate felurile care au un element în comun, acela că au nevoie să fie ajutaţi. Aşa am avut şansa de a mă întâlni cu World Vision. Nu am ştiut de la început dacă această întâlnire va fi cea mult-aşteptată, dar era o şansă pe care nu puteam să o ocolesc. În timp, am constatat că mă simt din ce în ce mai bine: îmi fac treaba ca şi înainte folosind aceleaşi standarde înalte de eficienţă şi randament, cu o mică, dar foarte importantă diferenţa : de data asta nu profitul e ţelul meu, ci posibilitatea de a ajuta nişte oameni la nevoie. Acum, cred că pot spune că, în sfârşit, mi-am îndeplinit destinul.

foto-004

Ştefania Sofronie
Marketing Director

M-am alăturat WorldVision din convingerea că munca mea va conta cu adevărat şi poate avea un impact asupra societăţii. Am găsit un mediu în care şi alţii au aceeaşi pasiune şi dedicare. Să ajuţi pentru o viaţă mai bună, este un sentiment nepreţuit.

????????????????????????????????????

Crenguţa Bărbosu – Membru
Manager Program Agricol 

Am venit pentru 3 ani și au trecut 12: am descoperit o lume unde, indiferent de țară, religie sau bogăție, oamenilor le pasă. Munca mea este despre compasiune și criterii de performanță, despre harul lui Dumnezeu și cum am investit “talanții”, despre iubire și planificare strategică.

foto-012

Magda Camanaru
Manager zona Iaşi/Vaslui

World Vision a însemnat şi înseamnă pentru mine o mare şansă. Aceea de a lucra pentru cei mai vulnerabili dintre copii, indrumată de o credinţă mereu înnoita, împreună cu alţi colegi care au înţeles că nu exista satisfacţie mi mare decât aceea de a-i vedea pe copii împliniţi, fericiţi şi de a fi martorii unor transformări enorme care se petrec în comunităţi, lucrând cu multă dedicare şi punându-se în slujba celor care nu mai cred că este posibilă transformarea.  Lucrul în World Vision este o provocare continua, pe care o accepţi cu bucurie şi cu credinţă vie că Dumnezeu te-a pus în acest loc pentru că ştie că aici poţi oferi tot ce ai tu mai bun în tine.

Aurora Popp

Aurora Popp
Manager Zona Ialomiţa

În ultimii 24 de ani, a lucra pentru Fundaţia World Vision a devenit pentru mine o vocaţie şi un mod de viaţă prin care pot împărtăsi dragostea lui Dumnezeu pentru oameni şi să contribui la bunăstarea copiilor, familiilor şi comunităţilor prin dezvoltare comunitară.

Fiecare zi îmi aduce satisfacţii şi împlinire sufletească şi profesională prin zambetele copiilor, prin discuţiile cu părinţii şi membrii comunităţilor.  Împreună putem să construim viitorul copiilor şi să dezvoltăm comunităţile din mediul rural deoarece motto-ul meu şi al colegilor mei este “Mai Întâi Copiii”.

????????????????????????????????????

Mariana Arnăutu
Manager zona Bucureşti

Copiii sunt daruri de la Dumnezeu, de fapt ei sunt bogăţia acestei lumi, nu bunurile materiale. Fiecare copil are dreptul să fie fericit, ocrotit şi iubit! Impreună putem face ca aceste lucruri să se întample cu adevărat.

foto010

Vali Săbău
Manager zona Cluj

Esenţa inumanului este indiferentă, iar iubirea este opusul indiferenţei. Fiecare om  trebuie să trăiască, mai presus de orice, pentru iubire. Capacitatea de a iubi cu adevărat, şi nu capacitatea intelectuală, este cea mai profundă componentă a persoanei umane. Nu este deloc întâmplător că cea mai importantă porunca este să iubeşti. O adevărată iubire ne scoate în afara noastră pentru a-l putea afirma pe celălalt, dedicându-ne astfel omului, oamenilor şi, mai presus de orice, lui Dumnezeu.

World Vision a însemnat şi înseamnă pentru mine o mare şansă. Aceea de a lucra pentru cei mai vulnerabili dintre copii, indrumată de o credinţă mereu înnoita, împreună cu alţi colegi care au înţeles că nu exista satisfacţie mi mare decât aceea de a-i vedea pe copii împliniţi, fericiţi şi de a fi martorii unor transformări enorme care se petrec în comunităţi, lucrând cu multă dedicare şi punându-se în slujba celor care nu mai cred că este posibilă transformarea.  Lucrul în World Vision este o provocare continua, pe care o accepţi cu bucurie şi cu credinţă vie că Dumnezeu te-a pus în acest loc pentru că ştie că aici poţi oferi tot ce ai tu mai bun în tine.

????????????????????????????????????

Cristina Bălănescu
Operations Director

Am ales să lucrez pentru World Vision pentru că este o organizaţie care militează pentru cauze nobile şi principii frumoase de viaţă şi pentru că pune în centrul preocupărilor ei copiii. Iar eu iubesc copiii.  În World Vision am aflat că solidaritatea există şi ne transforma pe fiecare din noi. Aici învăţăm din tot ceea ce facem şi ne provocam mereu pentru a reuşi împreună să întărim acea căldură a casei, a uliţei copilăriei, a comunei viitorului în care fiecare copil are şansa de a fi fericit şi ocrotit alături de familia sa. De asemenea, în World Vision România am găsit colegi minunaţi, parteneri, părinţi şi copii care ne inspiră cu povestea vieţii lor, învăţăm împreună, ne dau energia şi tăria de a încerca lucruri noi şi de a fi optimişti. Împreună trăim bucuria copiilor, fiecare zâmbet al lor e o rază de soare, le ascultăm gândurile, ideile şi frământările, le simţim durerea atunci când există şi acţionam împreună. Ca membru al echipei World Vision, ca să poţi face faţa tuturor acestor provocări,  trebuie să crezi în ceea ce faci, să nu încetezi a învăţa, să o faci cu tinereţe în suflet şi cu credinţa – şi aici facem acest lucru.

????????????????????????????????????

Oana Şerban
Manager PR & Communication

Am ales să lucrez în World Vision pentru că îmi plac copiii şi imi doresc să îi ajut pe cei mai nevoiaşi dintre ei, care, din păcate, sunt încă foarte mulţi în România. Sunt aici pentru că sper ca într-un viitor cât mai apropiat şi mai luminos, toţi copiii să meargă la şcoală astfel încât fiecare dintre ei să devină cea mai bună versiune a sa, să poată să viseze şi să ajungă să-şi îndeplinească visele.

????????????????????????????????????

Pr. Constantin Năclad
Manager Departament Credinţa şi Dezvoltare Spirituală

Începând cu anul 2005 de când am intrat voluntar în Organizaţia de atunci World Vision România şi până în momentul de faţă, misiunea pe care mi-am asumat-o şi anume aceea de a sluji lui Dumnezeu prin oameni, nu a încetat şi nici nu s-a schimbat ci dimpotrivă a căpătat noi valenţe întregindu-se cu un orizont mult mai larg. În acesta, un loc special îl ocupă copiii, mai ales cei aflaţi în dificultate materială şi în sărăcie spirituală, care au devenit un domeniu predilect şi delicat al misiunii mele. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această şansă şi sper din tot sufletul să Îi răspund cu aceiaşi fidelitate şi supunere pentru a fi, măcar cât un fir de praf, un umil instrument al Voii Sale.

+ Board

Boardul World Vision România separator4

RudofFedorovici for web

Rudolf Fedorovici – Preşedinte
Country Regional Representative, Odgers Berndtson

Absolvent al facultăţii de psihologie, Rudolf şi-a dezvoltat întreaga carieră în Consultanţă în domeniul resurselor umane. În prezent este Country Regional Representative, Odgers Berndtson şi oferă consiliere pe probleme de strategie şi de recrutare pentru poziţii de vârf, atât la nivel internaţional cât şi unor clienţi importanţi din România. Este implicat într-un număr mare de proiecte care acoperă de obicei cele mai înalte nivele de management şi de expertiză din domenii ca FMCG, turism, construcţii, transporturi/logistică, producţie de bunuri. Rudolf este membru al Consiliului Director din August 2013.

StephanieHallal

Stephanie Hallal-Niste – Vicepreşedinte
Worldwide Risk & Policies Strategist, Hewlett Packard Enterprise

Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu un master în Finanţe dobândit la Brunel University din Londra, a fost implicată în diferite organizaţii internaţionale, având experienţă în poziţiile de business analyst în companii precum Oracle Corporation şi Bombardier. Este pasionată de schimbarea în bine a celor din jur şi crede că schimbarea începe cu noi. Crede că prin construirea de comunităţi şi relaţii, prin muzică şi artă, prin muncă asiduă şi excelenţă, lumea poate deveni un loc mai bun. Stephanie este membră a Consiliului Director din Decembrie 2015.

Mihaela Nabar

Mihaela Nabar – Director Executiv World Vision România

Fiecare zi îmi demonstrează că Fundaţia World Vision este locul unde te simţi împlinit şi fericit, fiind parte la fericirea altora. Lucrez la World Vision pentru că simt că alături de copiii din programele noastre învăţăm să dăruim şi să primim iubire!

OtnielBunaciu

Otniel Bunaciu – Membru
Decan, Facultatea de Teologie Baptistă – Universitatea Bucureşti

Otniel Bunaciu este decanul Facultății de Teologie Baptistă din cadrul Universității București, profesor universitar în cadrul Universității din București, Institutul Teologic Baptist din București, dar și în cadrul altor instituții de învățământ superior din străinătate. Otniel Bunaciu slujește ca pastor al Bisericii Creștine Baptiste Providența din București, fiind și vicepreședintele în exercițiu al Cultului Creștin Baptist – Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România. Otniel este membru al Consiliului Director din August 2016.

Gabriel Apostu – Membru
Senior Manager, PwC Irlanda

Gabriel are o experienţă de peste 27 de ani în industria IT&C din care 16 ani în audit şi consultantã în companii. A lucrat în sectorul telecomunicaţiilor pentru cele mai faimoase companii din domeniu din Europa, Orientul Mijlociu şi SUA. Ultima poziţie deţinută a fost de Director de Audit Intern la Telekom România. Gabriel a absolvit Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi deţine o diplomă în Informatică Tehnologică, cu specializare secundară în modelarea proceselor asistate de calculator de la Ecole Superieure des Mines de Paris, Franţa. Este Auditor Certificat pentru Sisteme Informatice şi Auditor Principal ISO27001. Este membru certificat al IIA (Institutul Auditorilor Interni), ISACA (Asociaţia pentru Auditarea & Controlul Sistemelor Informatice), precum şi al PMI (Institutul pentru Managementul Proiectelor). Gabriel este membru al Consiliului Director din Decembrie 2014.

Alexandru Cocan

Alexandru Cocan, Membru
Finance Director Central Eastern Europe, AbbVie

Alexandru conduce în prezent operaţiunile financiare ale firmei Abbvie în Europa Centrală şi de Est, având o experienţă de peste 12 ani în poziţii de conducere ale departamentelor financiare. Pe lângă industria farmaceutică a activat şi în industria de bunuri de larg consum, având şi o experienţă internaţională de peste 6 ani de zile, în SUA şi Canada. A absolvit Master of Business Administration în cadrul Universităţii McGill din Montreal, Canada cu specializările Finanţe şi Strategie. Alexandru este membru al Consiliului Director din august 2017.

Adelina Mihai

Adelina Mihai – Membru
Journalist

Adelina Mihai lucrează ca jurnalist la Ziarul Financiar, liderul presei românești de business, din toamna anului 2008. Principalele sale arii de interes includ subiecte legate de piața muncii, educație, demografie, migrație și fiscalitate, dar și teme legate de activitatea administrației publice centrale și locale.
Este implicată într-o serie de proiecte ale Ziarului Financiar care presupun activități de coordonare a unor anuare (“Who’s who in business. Cei mai importanți 1.000 de oameni din business”), suplimente (Top MBA), fluxuri de știri (ZF IMM si ZF Profesii), evenimente (ZF HR Conference) sau proiecte video. Ea este, de asemenea, jurnalist colaborator și pentru revista Business MAGAZIN.
Este absolventă a Facultății de Jurnalism și Știintele Comunicării din cadrul Universității din București.
În 2011, a primit premiul “Florin Petria” oferit de revista Piața Financiară la categoria cel mai bun jurnalist de business al anului, iar în 2015 a fost desemnată drept ”Tânărul jurnalist al Anului” la categoria Economic în cadrul competiției organizate de Freedom House.

Daniela Trubiansky

Daniela Trubiansky – Membru
Psychologist

Absolventă a facultăţii de psihologie (specializarea psihologie educaţională) la Universita’ Pontificia Salesiana din Roma, psihoterapeut de familie şi sistemic, Daniela lucrează din 2015 ca şi consilier şcolar, fiind pasionată de educaţia non formală. Crede cu convingere că relaţiile armonioase transformă şcolile într-un spaţiu al bucuriei şi al învăţării autentice. Daniela este soţie de preot greco-catolic şi mamă a 3 băieţi.

image1

Magor Csibi – Membru

Magor Imre Csibi conduce departamentul de Leadership La Trend Consult, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. Între 2017-2018 a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, după ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF. A fost și europarlamentar, ales pe listele PNL vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Palamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani.

image2

Vlad Tigoiu – Membru

Din 2017 Vlad este Chief Strategy Officer al Grupului Fildas-Catena care detine cea mai mare retea de farmacii si al doilea cel mai mare distribuitor en gros de medicamente din România. Anterior, Vlad a  acumulat o experienta de opt ani ca CFO si sase ani in consultanta financiara si audit in Big4. Este  licențiat în bănci și piețe de capital la Academia Română de Studii Economice din 2003 și in management la Universitatea Paris XII din 2002. Este membru ACCA din 2007 si INSEAD Alumni din 2011.

image3

Horatiu Vasilescu – Membru

Horatiu Vasilescu este cel mai nou membru World Vision Romania acesta alaturandu-se Boardului la sfarsitul lunii august 2019. Horatiu este absolvent al Facultatii de Finante- Banci din Pitesti, in 2008 si al Facultatii de Drept, din 2011. De asemenea, acesta detine si un master in Business Administration. Cu o experienţă de cinci ani în cadrul firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară Adecco, din august 2015, Horatiu a fost numit Chief Executive Officer in cadrul companiei Teilor. Horaţiu Vasilescu, CEO-ul Teilor este un aprig sustinator al traditiilor si valorilor romanesti, participand in cadrul multor proiecte legate de acest subiect.

+ Echipa de Management

Echipa de management World Vision România separator4

Mihaela Nabar

Mihaela Nabar – Director Executiv World Vision România

Fiecare zi îmi demonstrează că Fundaţia World Vision este locul unde te simţi împlinit şi fericit, fiind parte la fericirea altora. Lucrez la World Vision pentru că simt că alături de copiii din programele noastre învăţăm să dăruim şi să primim iubire!

foto-002

Gabriela Paleru
Director de Advocacy

Am ales să lucrez la World Vision România pentru că am convingerea că schimbarea societății începe cu copiii săi.  World Vision România este organizația care se preocupă de 27 de ani ca toți copiii României să fie crescuți cu iubire și grijă, să învețe lucruri care le vor fi de folos în viață, să trăiască în sate și comunități prospere și să își dorească să rămână sau să se întoarcă în comunitățile lor  atunci când vor fi mari și vor avea un rost în viață.

20191129_113538

Simona Corbeanu
GAM Manager

Cred că viitorul se construiește pornind de la educația copiilor și cred în puterea noastră de a le oferi suport și îndrumare.
M-am alăturat cu bucurie echipei World Vision România, organizația care investește în educație și care oferă sprijin copiilor vulnerabili.

image7

Daniela Ababei

Manager Resurse Umane

Am avut posibilitatea in ultima organizatie in care am lucrat, sa ma implic in initiative de sponsorizare si voluntariat pe probleme de locuire. Mi-am dorit sa fac mai mult pentru comunitatile sarace si copiii lor, astfel incat am decis sa ma alatur unei organizatii non-profit care isi propune in mod programatic acest scop de ajutorare. Am descoperit in World Vision o echipa cu oameni frumosi si dedicati misiunii de educatie si protectie a copiilor vulnerabili ai Romaniei.

????????????????????????????????????

Ivona Cojocaru
Director Financiar

Înainte de a lucra în World Vision, am fost director financiar într-o filială românească a unei mari companii americane de inginerie şi construcţii. Acolo performanta se măsura în cheltuieli minime şi profit maxim, însă am realizat la un moment dat că pentru mine nu reprezenta un scop suficient de important ca să mă simt împlinită. Mi-am dat seama că dorinţa cea mai mare a mea este să ajut oamenii săraci, singuri, izolaţi, năpăstuiţi, tineri sau în vârstă, oameni de toate felurile care au un element în comun, acela că au nevoie să fie ajutaţi. Aşa am avut şansa de a mă întâlni cu World Vision. Nu am ştiut de la început dacă această întâlnire va fi cea mult-aşteptată, dar era o şansă pe care nu puteam să o ocolesc. În timp, am constatat că mă simt din ce în ce mai bine: îmi fac treaba ca şi înainte folosind aceleaşi standarde înalte de eficienţă şi randament, cu o mică, dar foarte importantă diferenţa : de data asta nu profitul e ţelul meu, ci posibilitatea de a ajuta nişte oameni la nevoie. Acum, cred că pot spune că, în sfârşit, mi-am îndeplinit destinul.

foto-004

Ştefania Sofronie
Marketing Director

M-am alăturat WorldVision din convingerea că munca mea va conta cu adevărat şi poate avea un impact asupra societăţii. Am găsit un mediu în care şi alţii au aceeaşi pasiune şi dedicare. Să ajuţi pentru o viaţă mai bună, este un sentiment nepreţuit.

????????????????????????????????????

Crenguţa Bărbosu – Membru
Manager Program Agricol 

Am venit pentru 3 ani și au trecut 12: am descoperit o lume unde, indiferent de țară, religie sau bogăție, oamenilor le pasă. Munca mea este despre compasiune și criterii de performanță, despre harul lui Dumnezeu și cum am investit “talanții”, despre iubire și planificare strategică.

foto-012

Magda Camanaru
Manager zona Iaşi/Vaslui

World Vision a însemnat şi înseamnă pentru mine o mare şansă. Aceea de a lucra pentru cei mai vulnerabili dintre copii, indrumată de o credinţă mereu înnoita, împreună cu alţi colegi care au înţeles că nu exista satisfacţie mi mare decât aceea de a-i vedea pe copii împliniţi, fericiţi şi de a fi martorii unor transformări enorme care se petrec în comunităţi, lucrând cu multă dedicare şi punându-se în slujba celor care nu mai cred că este posibilă transformarea.  Lucrul în World Vision este o provocare continua, pe care o accepţi cu bucurie şi cu credinţă vie că Dumnezeu te-a pus în acest loc pentru că ştie că aici poţi oferi tot ce ai tu mai bun în tine.

Aurora Popp

Aurora Popp
Manager Zona Ialomiţa

În ultimii 24 de ani, a lucra pentru Fundaţia World Vision a devenit pentru mine o vocaţie şi un mod de viaţă prin care pot împărtăsi dragostea lui Dumnezeu pentru oameni şi să contribui la bunăstarea copiilor, familiilor şi comunităţilor prin dezvoltare comunitară.

Fiecare zi îmi aduce satisfacţii şi împlinire sufletească şi profesională prin zambetele copiilor, prin discuţiile cu părinţii şi membrii comunităţilor.  Împreună putem să construim viitorul copiilor şi să dezvoltăm comunităţile din mediul rural deoarece motto-ul meu şi al colegilor mei este “Mai Întâi Copiii”.

????????????????????????????????????

Mariana Arnăutu
Manager zona Bucureşti

Copiii sunt daruri de la Dumnezeu, de fapt ei sunt bogăţia acestei lumi, nu bunurile materiale. Fiecare copil are dreptul să fie fericit, ocrotit şi iubit! Impreună putem face ca aceste lucruri să se întample cu adevărat.

foto010

Vali Săbău
Manager zona Cluj

Esenţa inumanului este indiferentă, iar iubirea este opusul indiferenţei. Fiecare om  trebuie să trăiască, mai presus de orice, pentru iubire. Capacitatea de a iubi cu adevărat, şi nu capacitatea intelectuală, este cea mai profundă componentă a persoanei umane. Nu este deloc întâmplător că cea mai importantă porunca este să iubeşti. O adevărată iubire ne scoate în afara noastră pentru a-l putea afirma pe celălalt, dedicându-ne astfel omului, oamenilor şi, mai presus de orice, lui Dumnezeu.

World Vision a însemnat şi înseamnă pentru mine o mare şansă. Aceea de a lucra pentru cei mai vulnerabili dintre copii, indrumată de o credinţă mereu înnoita, împreună cu alţi colegi care au înţeles că nu exista satisfacţie mi mare decât aceea de a-i vedea pe copii împliniţi, fericiţi şi de a fi martorii unor transformări enorme care se petrec în comunităţi, lucrând cu multă dedicare şi punându-se în slujba celor care nu mai cred că este posibilă transformarea.  Lucrul în World Vision este o provocare continua, pe care o accepţi cu bucurie şi cu credinţă vie că Dumnezeu te-a pus în acest loc pentru că ştie că aici poţi oferi tot ce ai tu mai bun în tine.

????????????????????????????????????

Cristina Bălănescu
Operations Director

Am ales să lucrez pentru World Vision pentru că este o organizaţie care militează pentru cauze nobile şi principii frumoase de viaţă şi pentru că pune în centrul preocupărilor ei copiii. Iar eu iubesc copiii.  În World Vision am aflat că solidaritatea există şi ne transforma pe fiecare din noi. Aici învăţăm din tot ceea ce facem şi ne provocam mereu pentru a reuşi împreună să întărim acea căldură a casei, a uliţei copilăriei, a comunei viitorului în care fiecare copil are şansa de a fi fericit şi ocrotit alături de familia sa. De asemenea, în World Vision România am găsit colegi minunaţi, parteneri, părinţi şi copii care ne inspiră cu povestea vieţii lor, învăţăm împreună, ne dau energia şi tăria de a încerca lucruri noi şi de a fi optimişti. Împreună trăim bucuria copiilor, fiecare zâmbet al lor e o rază de soare, le ascultăm gândurile, ideile şi frământările, le simţim durerea atunci când există şi acţionam împreună. Ca membru al echipei World Vision, ca să poţi face faţa tuturor acestor provocări,  trebuie să crezi în ceea ce faci, să nu încetezi a învăţa, să o faci cu tinereţe în suflet şi cu credinţa – şi aici facem acest lucru.

????????????????????????????????????

Oana Şerban
Manager PR & Communication

Am ales să lucrez în World Vision pentru că îmi plac copiii şi imi doresc să îi ajut pe cei mai nevoiaşi dintre ei, care, din păcate, sunt încă foarte mulţi în România. Sunt aici pentru că sper ca într-un viitor cât mai apropiat şi mai luminos, toţi copiii să meargă la şcoală astfel încât fiecare dintre ei să devină cea mai bună versiune a sa, să poată să viseze şi să ajungă să-şi îndeplinească visele.

????????????????????????????????????

Pr. Constantin Năclad
Manager Departament Credinţa şi Dezvoltare Spirituală

Începând cu anul 2005 de când am intrat voluntar în Organizaţia de atunci World Vision România şi până în momentul de faţă, misiunea pe care mi-am asumat-o şi anume aceea de a sluji lui Dumnezeu prin oameni, nu a încetat şi nici nu s-a schimbat ci dimpotrivă a căpătat noi valenţe întregindu-se cu un orizont mult mai larg. În acesta, un loc special îl ocupă copiii, mai ales cei aflaţi în dificultate materială şi în sărăcie spirituală, care au devenit un domeniu predilect şi delicat al misiunii mele. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această şansă şi sper din tot sufletul să Îi răspund cu aceiaşi fidelitate şi supunere pentru a fi, măcar cât un fir de praf, un umil instrument al Voii Sale.

Mărturii separator4

Donează