Ashburn United States 0 donatori si 28 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Proiectul Donator de viitor se transforma!Dragă prieten,

 
Îți mulțumim că ne ești alături și donezi viitor copiilor din mediul rural!
 

Dorim sa te informam ca programul Donator de Viitor se transformă  într-un proiect nou, în beneficiul unui număr și mai mare de copii, cu un impact amplificat, acționând acolo unde este cea mai mare nevoie.

În ultimul an, am lucrat pentru a găsi o soluție de intervenție rapidă în comunitate, dar cu efecte pe termen lung. Studiile de impact, analizele și cercetările ne-au arătat că prin educație putem schimba destinul copiilor din mediul rural, iar o intervenție cât mai amplă în reducerea abandonului școlar este cea mai bună cale de a ieși din cercul vicios al sărăciei.

Așa s-a născut Pâine și Mâine, proiect prin care reducem abandonul școlar și ameliorăm starea precară a copiilor, acoperind nevoile de bază: hrană și educație.

Cum facem asta? Le oferim o masă caldă la scoală copiilor defavorizați pentru a combate malnutriția, dar și pentru ca ei să aibă o motivație în plus de a nu abandona școala, și totodată de a participa la cele 2 ore de after-school, prin care noi ne asigurăm că acești copii alocă minimul de timp necesar pentru a-și face temele.

Am lansat faza pilot în aprilie, oferind o masă caldă unui număr de 213 copii,  iar impactul acestui program este vizibil pentru toți cei implicați: note mai bune, reducerea absențelor, creșterea interesului pentru scoală. Poți vedea  aici  rezultatele fazei pilot și poveștile copiilor care cresc deja în acest program.

În continuare, avem nevoie de susținerea ta pentru ca Pâine și Mâine să ofere o masă caldă celor peste 2.500 de copii nevoiași din județele Vâlcea, Dolj și Vaslui care au nevoie de ajutor.

Dacă ești de acord să sustii programul “Paine și Maine” iar donatia ta de 68 de lei sa asigure de astazi masa caldă a unui copil nevoias de la sat, te invitam sa accesezi acest link si seteaza o plata pentru a sustine noul proiect.

Daca ai deja setata o plata recurenta si doresti sa sustii programul Paine si Maine te rugam trimite-ne un email cu acordul tau la donatori@wvi.org iar noi vom transfera automat donatia ta catre noul proiect si te vom contacta pentru a te tine informat.

Contacteaza-ne pentru orice întrebare legată de procesul de tranziție a programului Donator de Viitor către noul program, precum și pentru detalii despre costurile și beneficiile programului “Paine și Maine”, sau să consulți documentul informativ de aici.

Iți mulțumim pentru tot sprijinul de până acum și te invităm să te alături și tu programului ”Pâine și Mâine”!