Ashburn United States 0 donatori si 46 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Cariere

World Vision Romania este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy. Organizatia noastra se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, în scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirati de valori crestine, lucram cu persoanele cele mai vulnerabile. Lucram cu 100 de milioane de oameni in aproape 100 de tari din intreaga lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen

Avem cei mai buni profesionisti

Angajatii World Vision sunt experti in domeniile lor de activitate si impartasesc o profunda dorinta de a-i ajuta pe copiii nevoiasi si familiile acestora.

Ca echipa suntem autentici, prietenosi, dinamici si onesti. Aceste valori se regasesc in fiecare dintre noi. Acoperim nevoi diverse. Printre milioanele de oameni care beneficiaza de programele noastre se numara supravietuitori de cutremure si uragane, copii abandonati si exploatati, supravietuitori de foamete si razboaie civile, copii si familii din comunitati devastate de SIDA – in Africa, Europa, Asia si America Latina.

Infrastructura noastra globala ne permite sa raspundem intotdeauna acolo unde este nevoie, oriunde in lume.

Suntem o organizatie de incredere

Suntem recunoscuti la nivel international pentru succesul programelor noastre de interventii de urgenta si de dezvoltare comunitara, care ne-au ajutat sa castigam increderea a peste 3 milioane de donatori, sponsori, sustinatori si voluntari, mii de biserici, sute de corporatii, agentii guvernamentale din SUA si din intreaga lume. Suntem mandri ca reusim sa fim alaturi de oamenii care reusesc sa rupa cercul vicios al saraciei si foametei si sa profite de diversele oportunitati oferite.

 

Poti sa-ti construiesti o cariera in World Vision daca:

Esti un adevarat profesionist

World Vision ofera un climat profesional deosebit si numeroase oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.

Crezi in copii

Noi credem in potentialul copiilor si ii ajutam sa se dezvolte si sa-si indeplineasca visele.
World Vision transforma vietile a peste 4,2 milioane de copii din intreaga lume, prin diverse programe de dezvoltare comunitara.

Esti crestin

Credinta si atitudinea crestina reprezinta fundatia pe care ne construim filosofia de lucru, relatiile dintre angajati, precum si toate programele.

Cauti recompense durabile

La birou, ne confruntam adesea cu diverse situatii dificile, dar constiinta ca am contribuit la realizarea a ceva important si durabil ne ajuta intotdeauna sa mergem mai departe cu incredere si optimism.