Ashburn United States 0 donatori si 79 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Board

Gabriel Apostu - Presedinte

Director Executiv Audit, Telekom Romania

Gabriel are o experienta de peste 20 de ani în industria IT&C din care 16 ani în audit si consultantã în companii Big 4. A lucrat în sectorul telecomunicatiilor pentru cele mai faimoase companii din domeniu din Europa, Orientul Mijlociu si SUA. Ultima pozitie detinuta a fost de Advisory Partner la Ernst & Young Romania. Gabriel a absolvit Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati si detine o diploma în Informatica Tehnologica, cu specializare secundara în modelarea proceselor asistate de calculator de la Ecole Superieure des Mines de Paris, Franta. Este Auditor Certificat pentru Sisteme Informatice si Auditor Principal ISO27001. Este membru certificat al IIA (Institutul Auditorilor Interni), ISACA (Asociatia pentru Auditarea & Controlul Sistemelor Informatice), precum si al PMI (Institutul pentru Managementul Proiectelor). Gabriel este membru al Consiliului Director din Decembrie 2014."

Rudolf Fedorovici – Vicepresedinte

Country Regional Representative, Odgers Berndtson

Absolvent al facultatii de psihologie, Rudolf si-a dezvoltat intreaga cariera de peste 12 ani de experienta, in Consultanta in domeniul resurselor umane. In prezent este Country Regional Representative, Odgers Berndtson si ofera consiliere pe probleme de strategie si de recrutare pentru pozitii de varf, atat la nivel international cat si unor clienti importanti din Romania.
Este implicat intr-un numar mare de proiecte care acopera de obicei cele mai inalte nivele de management si de expertiza din domenii ca FMCG, turism, constructii, transporturi/logistica, productie de bunuri.
Rudolf este membru al Consiliului Director din August 2013.

Beng Yeoh – Membru

Regional Leader, Middle East/Eastern Europe

Dr Beng Yeoh s-a alaturat echipei World Vision International ca Leader Regional interimar pentru Biroul din Estul Asiei in 1 noiembrie, 2016 fiind numit Lider Regional pentru biroul Europa de Est si Orientul Mijlociu incepand cu 1 iunie 2017. In ultimii 25 de ani, Beng a lucrat ca Director Executiv in mai multe companii din regiunea Asia Pacific printre care Tandem Computers si Motorola si a fost membru in Board-uri ale altor companii similare si organizatii crestine non-profit.
Beng are un doctorat in Engineering Production de la Universitatea din Birmingham, Marea Britanie si un Master in Studii Teologice de la Colegiul Regent din Vancouver. Beng este casatorit cu Le Wan si au impreuna doi copii adulti si trei nepotei. In prezent traiesc in Cipru si sunt membrii ai bisericii anglicane Sfantul Pavel din Nicosia.

Mihaela Nabar – Membru

Director Executiv World Vision Romania

Fiecare zi imi demonstreaza ca Fundatia World Vision este locul unde te simti implinit si fericit, fiind parte la fericirea altora. Lucrez la World Vision pentru ca simt ca alaturi de copiii din programele noastre invatam sa daruim si sa primim iubire! 

Stephanie Hallal-Niste – Membru

Project Manager, Hewlett Packard Enterprise

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu un master in Finante dobandit la Brunel University din Londra, a fost implicata in diferite organizatii internationale, avand experienta in pozitiile de business analyst in companii precum Oracle Corporation si Bombardier.

Este pasionata de schimbarea in bine a celor din jur si crede ca schimbarea incepe cu noi. Prin construirea de comunitati si relatii, prin muzica si arta, prin munca asidua si excelenta, lumea poate deveni un loc mai bun.

Stephanie este membra a Consiliului Director din Decembrie 2015.

Otniel Bunaciu – Membru

Decan, Facultatea de Teologie Baptista - Universitatea Bucuresti

Otniel Bunaciu este decanul Facultãții de Teologie Baptistã din cadrul Universitãții București, profesor universitar în cadrul Universitãții din București, Institutul Teologic Baptist din București, dar și în cadrul altor instituții de învãțãmânt superior din strãinãtate. Otniel Bunaciu slujește ca pastor al Bisericii Creștine Baptiste Providența din București, fiind și vicepreședintele în exercițiu al Cultului Creștin Baptist – Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România. Otniel este membru al Consiliului Director din August 2016.

Alexandru Cocan, Membru

Finance Director Central Eastern Europe, AbbVie

Alexandru conduce in prezent operatiunile financiare ale firmei Abbvie in Europa Centrala si de Est, avand o experienta de peste 12 ani in pozitii de conducere ale departamentelor financiare.
Pe langa industria farmaceutica a activat si in industria de bunuri de larg consum, avand si o experienta internationala de peste 6 ani de zile, in SUA si Canada. A absolvit Master of Business Administration in cadrul Universitatii McGill din Montreal, Canada cu specializarile Finante si Strategie. Alexandru este membru al Consiliului Director din august 2017.

Daniela Trubiansky, Membru

Psychologist

Absolventa a facultatii de psihologie (specializarea psihologie educationala) la Universita' Pontificia Salesiana din Roma, psihoterapeut de familie si sistemic, Daniela lucreaza din 2015 ca si consilier scolar, fiind pasionata de educatia non formala. Crede cu convingere ca relatiile armonioase transforma scolile intr-un spatiu al bucuriei si al invatarii autentice. Daniela este sotie de preot greco-catolic si mama a 3 baieti.

Adelina Mihai, Membru

Journalist

Adelina Mihai lucreaza ca jurnalist la Ziarul Financiar, liderul presei românești de business, din toamna anului 2008. Principalele sale arii de interes includ subiecte legate de piața muncii, educație, demografie, migrație și fiscalitate, dar și teme legate de activitatea administrației publice centrale și locale.
Este implicată într-o serie de proiecte ale Ziarului Financiar care presupun activități de coordonare a unor anuare (“Who’s who in business. Cei mai importanți 1.000 de oameni din business”), suplimente (Top MBA), fluxuri de știri (ZF IMM si ZF Profesii), evenimente (ZF HR Conference) sau proiecte video. Ea este, de asemenea, jurnalist colaborator și pentru revista Business MAGAZIN.
Este absolventă a Facultății de Jurnalism și Știintele Comunicării din cadrul Universității din București.
În 2011, a primit premiul “Florin Petria” oferit de revista Piața Financiară la categoria cel mai bun jurnalist de business al anului, iar în 2015 a fost desemnată drept ”Tânărul jurnalist al Anului” la categoria Economic în cadrul competiției organizate de Freedom House.