Ashburn United States 0 donatori si 93 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

Board

Gabriel Apostu - Presedinte

Director Executiv Audit, Telekom Romania

Gabriel are o experienta de peste 20 de ani în industria IT&C din care 16 ani în audit si consultantã în companii Big 4. A lucrat în sectorul telecomunicatiilor pentru cele mai faimoase companii din domeniu din Europa, Orientul Mijlociu si SUA. Ultima pozitie detinuta a fost de Advisory Partner la Ernst & Young Romania. Gabriel a absolvit Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati si detine o diploma în Informatica Tehnologica, cu specializare secundara în modelarea proceselor asistate de calculator de la Ecole Superieure des Mines de Paris, Franta. Este Auditor Certificat pentru Sisteme Informatice si Auditor Principal ISO27001. Este membru certificat al IIA (Institutul Auditorilor Interni), ISACA (Asociatia pentru Auditarea & Controlul Sistemelor Informatice), precum si al PMI (Institutul pentru Managementul Proiectelor). Gabriel este membru al Consiliului Director din Decembrie 2014."

Rudolf Fedorovici – Vicepresedinte

Country Regional Representative, Odgers Berndtson

Absolvent al facultatii de psihologie, Rudolf si-a dezvoltat intreaga cariera de peste 12 ani de experienta, in Consultanta in domeniul resurselor umane. In prezent este Country Regional Representative, Odgers Berndtson si ofera consiliere pe probleme de strategie si de recrutare pentru pozitii de varf, atat la nivel international cat si unor clienti importanti din Romania.
Este implicat intr-un numar mare de proiecte care acopera de obicei cele mai inalte nivele de management si de expertiza din domenii ca FMCG, turism, constructii, transporturi/logistica, productie de bunuri.
Rudolf este membru al Consiliului Director din August 2013.

Beng Yeoh – Membru

Regional Leader, Middle East/Eastern Europe

Dr Beng Yeoh s-a alaturat echipei World Vision International ca Leader Regional interimar pentru Biroul din Estul Asiei in 1 noiembrie, 2016 fiind numit Lider Regional pentru biroul Europa de Est si Orientul Mijlociu incepand cu 1 iunie 2017. In ultimii 25 de ani, Beng a lucrat ca Director Executiv in mai multe companii din regiunea Asia Pacific printre care Tandem Computers si Motorola si a fost membru in Board-uri ale altor companii similare si organizatii crestine non-profit.
Beng are un doctorat in Engineering Production de la Universitatea din Birmingham, Marea Britanie si un Master in Studii Teologice de la Colegiul Regent din Vancouver. Beng este casatorit cu Le Wan si au impreuna doi copii adulti si trei nepotei. In prezent traiesc in Cipru si sunt membrii ai bisericii anglicane Sfantul Pavel din Nicosia.

Daniela Buzducea – Membru

Director Executiv World Vision Romania

Daniela este primul director national 100% local din intreaga regiune Europa de Est si Orientul mijlociu (MEERO).

Asistent social cu o experienta de peste 20 de ani, Daniela a avut un rol semnificativ in procesul de reforma in protectia copilului. De numele ei se leaga proiecte definitorii pentru reforma din protectia copilului, precum: ChildNet, care a luptat pentru reducerea numarului de orfelinate, precum si a numarului de copii din respectivele institutii, si Child Monitoring and Tracking Information System (CMTIS), primul sistem de monitorizare pentru protectia copilului din Europa de Est, ambele ca membru al echipei USAID. De asemenea, Daniela a lucrat in programe directe de prevenire a separarii copilului de familia lui, precum si de asistenta a familiilor copiilor infectati cu HIV / SIDA. In cadrul fundatiei Motivation Romania Daniela a lucrat cu copii si tineri cu dizabilitati, dezvoltand servicii speciale pentru acestia.

Daniela Buzducea este absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala (Universitate Bucuresti), facand parte din prima generatie de asistenti sociali din Romania de dupa caderea regimului comunist. Are un masterat in managementul serviciilor sociale si de sanatate, obtinut in cadrul aceleiasi instituii.

Viorica Simon – Membru

Profesor si cercetator fizician, Universitatea Babes – Bolyai, Cluj

Viorica Simon este profesor si cercetator la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes Bolyai, Departamentul de Fizica Biomedicala, Teoretica si Spectroscopie Moleculara.

Printre temele mai recente de cercetare in care s-a implicat se numara “Noi concepte si strategii pentru dezvoltarea cunoasterii unor noi structuri biocompatibile in bioinginerie”; “Aplicatii ale unor tehnici inovative de inginerie tisulara in patologia tubului digestiv-abordare multidisciplinara”.

Detine o serie de premii importante precum
- Premiul Academiei Romane, C. Miculescu, 2004;
- Premiul Daniel Bunea, al Societatii Romane de Biomateriale, 2008

Din 2004 este conducator de doctorat in Stiinte exacte, domeniul Fizica.
Este membru in boardul editorial al revistelor: Analele Stiintifice ale Universitatii “Al. I. Cuza” Iasi Biofizica, Fizica medicala si Fizica mediului.

Marius Radu – Membru

Lector asociat al Universitatii de Vest, Timisoara

Marius este in prezent antreprenor, psihoterapeut, teolog, jurnalist independent și membru fondator/Presedinte al Asociatiei DIANOIA ( Institutul de Terapie Familiala si Practica Sistemica, /Training, Cursuri si Interventii terapeutice).

Preocuparile lui Marius sunt diverse: a publicat peste 300 de articole, a produs si gazduit peste 1000 de ore de emisiuni radio in direct la posturile nationale. A tradus cartea lui John Wyatt – “Fiinta contra fiinta in era biotehnologiei”, a carei a doua editie a aparut in septembrie 2011. A predat teologie si filozofie in licee crestine din Timisoara ca profesor si pastor pentru “Jesus the Hope of Romania” si „Bethel Baptist Church” si totodată a predat ca lector asociat cursuri de jurnalism, antropologie si stiinte politice la Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca si Universitatea de Vest Timisoara.

Marius este si un muzician cu multa experienta: fost membru al filarmonicii Banatul” Timisoara Philharmonic (1977-1991) si participant la numeroase festivaluri de jazz din tara si din strainatate (1975-1986).

Rodica Mocan - Membru

Conferentiar universitar, Facultatea de teatru si televiziune, Universitatea Babes – Bolyai, Cluj

Rodica Mocan este conferentiar universitar la Universitatea Babes Bolyai (Cluj Napoca). Are o experiențã academicã de peste 20 ani, predând discipline legate de noi mijloace de comunicare audio-vizualã, multimedia interactivã, precum si elemente de management strategic si marketing cultural. Studiile doctorale si activitatile curente de cercetare sunt legate de aplicații multimedia în performance, documentar interactiv dar și dezvoltarea competențelor de învãțare de-a lungul vieții în era informaționalã.

Implicatã în voluntariat de mai bine de 15 ani, are experiențã mai ales în guvernarea organizațiilor nonguvernamentale naționale sau internaționale, fiind pe rând, membru fondator, coordonator programe, membru sau președinte consilii directoare sau comisii internaționale. Domeniile în care activeazã sunt legate de dezvoltarea copilului, asistarea în probleme de locuire, educație, culturã și artã.

Stephanie Hallal-Niste – Membru

Project Manager, Hewlett Packard Enterprise

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu un master in Finante dobandit la Brunel University din Londra, a fost implicata in diferite organizatii internationale, avand experienta in pozitiile de business analyst in companii precum Oracle Corporation si Bombardier.

Este pasionata de schimbarea in bine a celor din jur si crede ca schimbarea incepe cu noi. Prin construirea de comunitati si relatii, prin muzica si arta, prin munca asidua si excelenta, lumea poate deveni un loc mai bun.

Stephanie este membra a Consiliului Director din Decembrie 2015.

Otniel Bunaciu – Membru

Decan, Facultatea de Teologie Baptista - Universitatea Bucuresti

Otniel Bunaciu este decanul Facultãții de Teologie Baptistã din cadrul Universitãții București, profesor universitar în cadrul Universitãții din București, Institutul Teologic Baptist din București, dar și în cadrul altor instituții de învãțãmânt superior din strãinãtate. Otniel Bunaciu slujește ca pastor al Bisericii Creștine Baptiste Providența din București, fiind și vicepreședintele în exercițiu al Cultului Creștin Baptist – Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România. Otniel este membru al Consiliului Director din August 2016.

Alexandru Cocan, Membru

Finance Director Central Eastern Europe, AbbVie

Alexandru conduce in prezent operatiunile financiare ale firmei Abbvie in Europa Centrala si de Est, avand o experienta de peste 12 ani in pozitii de conducere ale departamentelor financiare.
Pe langa industria farmaceutica a activat si in industria de bunuri de larg consum, avand si o experienta internationala de peste 6 ani de zile, in SUA si Canada. A absolvit Master of Business Administration in cadrul Universitatii McGill din Montreal, Canada cu specializarile Finante si Strategie. Alexandru este membru al Consiliului Director din august 2017.