Ashburn United States 0 donatori si 57 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

MÂNDRU SĂ FIU FERMIER! – Liceele agricole - “Hub”-uri locale pentru dezvoltarea fermelor mici și mijlocii

Fundaţia World Vision România anunță rezultatele evaluării proiectelor liceelor participante la selecția pentru grant-urile de promovare acordate prin Programul ”Liceele agricole - “Hub”-uri locale pentru dezvoltarea fermelor mici și mijlocii”:

1. Proiectul ”Colegiul Agricol - Startul tău în carieră!” implementat de Asociația CADC 108 în parteneriat cu Colegiul Agricol ”Dimitrie Cantemir” Huși - 100 puncte
2. Proiectul ”Noi formăm, Noii fermieri!” implementat de Asociația Agape România în parteneriat cu Liceul Tehnologic Nr. 1 Salonta - 100 puncte
3. Proiectul ”Un fermier cu școală” implementat de AS.C.D Ferma Animalelor Țara Bârsei în parteneriat cu Colegiul pentru Agricultură și Industrie Alimentară ”Țara Bârsei” Prejmer - 100 puncte
4. Proiectul ”Liceul Tehnologic "Cezar Nicolau" dedicat nevoilor tale educaționale - ”Design și implementare de campanii de promovare a liceelor agricole ca hub-uri locale pentru dezvoltarea fermelor mici și mijlocii” implementat de Asociația pentru tineret SAKURA în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Cezar Nicolau" Brănești - 100 puncte
5. Proiectul ”Pașaport pentru viitor” implementat de Asociația pentru Educație LMK Miroslava în parteneriat cu Liceul Tehnologic Agricol "Mihail Kogălniceanu" Miroslava - 100 puncte
6. Proiectul ”Drumul spre ferma de succes începe cu liceul agricol” implementat de Asociația EdAgro în parteneriat cu Liceul Tehnologic Agricol "Alexandru Borza" Ciumbrud - 95 puncte
7. Proiectul ”Agricultura este viitorul. Viitorul suntem noi” implementat de Asociația Educație și Cultură pentru Viitor în parteneriat cu Colegiul Național Agricol "Carol I" Slatina - 95 puncte
8. Proiectul ”Come to CEN” implementat de Asociația ”Emil Negruțiu” în parteneriat cu Colegiul "Emil Negruțiu" Turda - 95 puncte