Ashburn United States 0 donatori si 29 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01

REDIRECTIONEAZA IN 3 PASI


1. Completeaza formularul 230 daca ai realizat venituri doar din salarii si venituri asimilate sau formularul 200 daca ai venituri si din alte surse.
In formularul 230, completeaza cu majuscule datele tale la punctul I si scrie doar 3,5% in dreptul sumei, la punctul II. Organul fiscal va calcula si va directiona suma in in limita acestui cuantum. Apoi semneaza la punctul IV in dreptul semnaturii contribuabilului.

Formularele se pot genera si pe platforma https://redirectioneaza.ro/world-vision-romania/doilasuta, introducand datele personale, dupa care formularul se printeaza si se semneaza. iar procedura de depunere ramane aceeasi.
2. Depunerea declaratiilor
  • Apoi depune-l sau trimite-l prin posta cu confirmare de primire la Administratia Financiara de care aparti.
  • Poti trimite declaratia catre noi, intr-un plic cu numele si adresa ta la expeditor, iar noi o vom trimite mai departe prin posta catre sediul ANAF de care apartii.
    Te scutim noi de drum daca vei convinge mai multe persoane sa completeze declaratia pentru noi. Anunta-ne la 021.222.91.01 sau la donatori@wvi.org. Un voluntar World Vision Romania va veni sa ia formularele de la sediul tau. 
  • Formularele se pot depune si on-line, prin intermediul Spatiului Privat Virtual in baza completarii formularului pentru asistenta de pe site-ul ANAF. Informatii la 031.403.91.60
3. Desi este un lucru atat de neinsemnat pentru tine, cei 3,5% vor ajuta copiii nevoiasi sa primeasca o masa calda, sa mearga la scoala si sa fie mai sanatosi. Iar asta inseamna un pas spre viitor pentru noi toti.
 

SPUNE SI PRIETENILOR TAI

DA LIKE, SHARE, TWEET SI ASTFEL POTI AJUTA MAI MULTI COPII

 

REDIRECTIONEAZA PENTRU EDUCATIE

STIATI CA?