Ashburn United States 0 donatori si 42 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01


1. Completeaza formularul 230 daca ai realizat venituri doar din salarii si venituri asimilate sau formularul 200 daca ai venituri si din alte surse.
In formularul 230, completeaza cu majuscule datele tale la punctul I si scrie doar 2% in dreptul sumei, la punctul II. Organul fiscal va calcula si va directiona suma in in limita acestui cuantum. Apoi semneaza la punctul IV in dreptul semnaturii contribuabilului.
2. Apoi depune-l sau trimite-l prin posta cu confirmare de primire la Administratia Financiara de care aparti.

Te scutim noi de drum daca vei convinge mai multe persoane sa completeze declaratia pentru noi. Anunta-ne la 021.222.91.01 sau la donatori@wvi.org. Un voluntar World Vision Romania va veni sa ia formularele de la sediul tau.
Formularele se pot depune si on-line, prin intermediul Spatiului Privat Virtual in baza completarii formularului pentru asistenta de pe site-ul ANAF. Informatii la 031.403.91.60
3. Desi este un lucru atat de neinsemnat pentru tine, cei 2% vor ajuta copiii nevoiasi sa primeasca o masa calda, sa mearga la scoala si sa fie mai sanatosi. Iar asta inseamna un pas spre viitor pentru noi toti.