Ashburn United States 0 donatori si 35 vizitatori online in acest moment
Contacteaza-ne - email: donatori@wvi.org | telefon: +4021-222.91.01 

Redirectioneaza pana la 20% din impozitul pe profit al companiei pe care o reprezinti. Companiile platitoare de impozit pe profit pot directiona fara costuri suplimentare fonduri catre organizatii non-profit. Pentru aceasta, contractele de sponsorizare se vor semna si plati in anul în curs. Prin facilitatea fiscala prevăzută la art. 21 (4) lit. p) din Codul Fiscal, fondurile acordate nu reprezinta o cheltuiala suplimentara pentru firma, ci se scad din impozitul pe profit datorat şi achitat la stat până pe 25 ianuarie. Conditiile cumulative pentru a folosi aceasta facilitate fiscala sunt:

  • compania trebuie sa fie platitoare de impozit pe profit;
  • semnarea pana la sfarsitul anului a unui contract de sponsorizare reglementat de Legea nr. 32/1994;
  • fondurile directionate de 20% din impozitul pe profit;
Sumele care depasesc 20% din impozitul pe profit şi 3% din CA, se pot esalona pe o perioada de 7 ani pana la deducerea lor completa. Impozitul pe profit este de 16%.

 

Pasul 1 
DESCARCA CONTRACTUL (click aici)
Pasul 2
COMPLETEAZA CONTRACTULPasul 3
TRIMITE CONTRACTUL 
(scanat la adresa de e-mail luiza_manciu@wvi.org si in original prin posta la adresa: strada Rotasului nr 7, Sector 1 Bucuresti).

Donatia ta va ajuta copiii din mediul rural sa primeasca o masa calda, sa mearga la scoala si sa fie mai sanatosi. Iar asta inseamna un pas spre viitor pentru noi toti. La finalul campaniei te vom informa cu privire la modul in care am folosit donatia ta.
Iti multumim!